Ασφαλή και οικονομικά βρεφικά έπιπλα και συμβουλές για να διαλέξετε τα κατάλληλα!

August 22, 2012 Comments Off

Ασφαλή και οικονομικά βρεφικά έπιπλα..Ο σχεδιασμός του βρεφικού δωματίου απαιτεί μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την ασφάλεια του μωρού και την καλύτερη δυνατή πρόληψη ατυχημάτων.

Η σταθερότητα και η κατασκευαστική αρτιότητα των επίπλων, η ασφάλεια των υλικών και των χρωμάτων, η επάρκεια αποθηκευτικών χώρων (που εξασφαλίζει άνεση κινήσεων) είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τη διαμόρφωση του ιδανικού χώρου για το μωρό σας.

Η εταιρεία Cilek, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του παιδικού επίπλου προσφέρει ολοκληρωμένες οικονομικές προτάσεις για το βρεφικό δωμάτιο, ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές παιδικής ασφάλειας. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία στον κλάδο που φέρει την πιστοποίηση ποιότητας Geprüfte Sicherheit (GS), η οποία εγγυάται χρήση προηγμένων τεχνολογιών και ανθεκτικών υλικών άριστης ποιότητας.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή όλων των προϊόντων Cilek υπόκεινται σε υποαλλεργικό και αντιβακτηριακό έλεγχο και είναι απαλλαγμένες από οποιαδήποτε επιβλαβή στοιχεία για την υγεία του παιδιού. Το γυαλί είναι ειδικά επεξεργασμένο για να μειώνει τον κίνδυνο σε περίπτωση θραύσης, ενώ τα υφάσματα είναι υψηλής ποιότητας, βραδύκαυστα και ευκολοκαθάριστα.

Η δεξιοτεχνική σχεδίαση των επίπλων είναι σύμφωνη με τα επίσημα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι εξασφαλίζει το ιδανικό περιβάλλον για την ασφαλή ανάπτυξη του παιδιού σε έναν ιδανικό χώρο!

Related Posts

Comments are closed.