Ιδέες και προτάσεις για φθηνά και ασφαλή παιδικα έπιπλα!!

July 25, 2012 Comments Off

Ιδέες και προτάσεις για φθηνά και ασφαλή παιδικα έπιπλα

 Το καινούριο μέλος της οικογένειας έχει πολύ σύντομα την ανάγκη από έναν χώρο μέσα στο σπίτι που να τον αισθάνεται “δικό του” για να αναπτύξει ελεύθερα την προσωπικότητα και την πολύτιμη αίσθηση της αυτονομίας του. Ο χώρος στον οποίο μεγαλώνει ένα παιδί, παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του, αλλά και στην κοινωνικοσυναισθηματική και γνωστική του ανάπτυξη.

Ο ειδικός χώρος που θα ετοιμάσετε για το μικρό σας θα πρέπει να είναι ευχάριστος με επαρκή αερισμό και φυσικό φωτισμό.

Η ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων στο βρεφικό και παιδικό δωμάτιο συντελούν στη δημιουργία ενός πλούσιου οπτικού περιβάλλοντος που υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και συμβάλλει στη γνωστική εξέλιξη του παιδιού (ενίσχυση αντίληψης, προσοχής, μνήμης κλπ). Χωρίς να είναι υπερφορτωμένο, το ιδανικό παιδικό δωμάτιο έχει “πινελιές” που ερεθίζουν τις αισθήσεις κι εξάπτουν τη φαντασία, ενώ προσφέρει ένα ήρεμο περιβάλλον για έναν απερίσπαστο βραδινό ύπνο.

Οι σειρές δωματίων της Cilek προσφέρουν αυτό ακριβώς το περιβάλλον που χρειάζεται το παιδί για την ομαλή του εξέλιξη, ακολουθώντας την ανάπτυξή του από τη βρεφική ως την εφηβική του ηλικία. Δημιουργώντας διακοσμητικές συνθέσεις πάνω σε ένα θεματικό πλαίσιο, παρέχει σε εσάς και το παιδί σας την ολοκληρωμένη πρόταση που έχετε ανάγκη κάθε φορά…

Φθηνά Παιδικά Έπιπλα
Για φθηνά παιδικά έπιπλα πατήστε ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Comments are closed.